Scitec nutrition green series - 100% plant protein - 900 g

13 100 Ft   (nettó 10 314 Ft)

Értékelés (Átlag: 0):

Termék ismertetője

A borsófehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik a tápértékét tekintve. A tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy esszenciális aminosav profilja ideálissá teszi emberi fogyasztásra. A sporttáplálkozás szempontjából releváns aminosavak jelenléte kivételesen magas. Nagyszerű glutamin, lizin és BCAA tartalmában hasonlít a tejsavófehérjéhez, míg arginin tartalom tekintetében kimagasló, sokkal jobb a tejsavófehérjénél. A borsófehérje emésztési aránya nagyon magas, embereknél 98-os. Ráadásul ez a fehérje hatékonyan nyomja el az éhséget, részben mert közvetlenül is hat a telítettségi faktorokra.A 100 Plant Protein az egyik legjobb, rendkívül tiszta nyersanyagra épít a belga Pisane borsófehérje izolátumra, ami helyileg termesztett sárgaborsóból származik. Ez abszolút természetes és GMO-mentes, közel 90-os fehérjetartalommal. A kivonás egy egyedi vizes folyamaton alapul, szerves oldóanyagok vagy hexán nélkül.
Adagolás
Keverjen össze 1 adag (30 g) 100 Plant Protein port 300 ml vízzel. Elsősorban edzés után ajánlott.
Összetétel
1 adag 30 g
30 g- adagolókanál
RI
100 g ban
30 g- adagolókanál
RI
100 g ban
Energia
428 kJ
5
1424 kJ
Szénhidrát
1.5 g
1
5.0 g
102 kcal
339 kcal
amelyből cukrok
1.4 g
2
4.7 g
Zsír
1.3 g
2
4.3 g
Fehérje
21 g
42
70 g
amelyből telített zsírsavak
0.7 g
4
2.3 g

1.5 g
25
5.0 g
Aminosav profil ( fehérjéből)
L-Alanin
4.3
L-Lizin
7.2
L-Arginin
8.7
L-Metionin
1.1
L-Aszparaginsav
11.5
L-Fenilalanin
5.5
L-Cisztein
1.0
L-Prolin
4.5
L-Glutamin
16.8
L-Szerin
5.3
Glicin
4.1
L-Treonin
3.9
L-Hisztidin
2.5
L-Triptofán
1.0
L-Izoleucin
4.5
L-Tirozin
3.8
L-Leucin
8.4
L-Valin
5.0
RI Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal) Esszenciális aminosavak
Pisane C9 borsófehérje izolátum, aromák csokoládé-praliné, fehér csokoládé; zsírszegény kakaópor (10-12), nátrium-klorid, édesítőszerek szukralóz, aceszulfám-K; sűrítőanyag xantán gumi

Termék vélemények

Nincsenek még hozzászólások!